Gotowanie na parze (wersja szwedzka)

Hélene Bodin

I filera tusen år har människan använt ånga för att laga mat. I den varsamma tillagningen kommer råvaromas smak, färg och konsistens bäst till sin rätt.

Więcej szczegółów

40 zł

Więcej informacji

Ångkokning är en hälsosam metod där näringsämnena bevaras på bästa sätt och behovet av fett vid tillagningen är minimalt. Det är enkelt att ångkoka och risken att misslyckas är Iiten.

Grönsaker, fisk och skaldjur, kyckling, kött eller clesserter - allt kan tillagas i ångkokaren med utmärkt resultat. Den forntida metoden hör framtiden till. Oavsett vilken typ av ångkokare man använcler är principen densamma och man behöver inte vara en mästare i köket för att lyckas. Boken innehåller recept för alla smakriktningar, årsticler och plånböcker. Tips och idéer till variationer gór att boken lämpar sig utmärkt för den som vill utveckla sina kunskaper inom området. Boken ger tydliga metodbeskrivningar för hur olika råvaror kan tillreclas, olika sätt att ångkoka och tabeller med. kokticler. Órter och marinader för smaksättning har fått ett eget kapitel i boken. Läckra bilcler väcker inspiration och väl genomarbetade recept gör att alla kan Iyckas.

Hélène Bodin

Författare är Hélène Bodin som under mer än tjugo år framgångsrikt producerat information, utbildning och underhållning för olika media. Meritlistan spärmer från medicinska ooh tekniska produktioner till Pippi Långstrump på CD-ROM, kokboken Nobelfesten och Stressboken. Flera produktioner har uppmärksammats och belönats såväl i Sverige som internationellt. Recepten är kreerade av Christer Edholm, kock och matkreatör, med mångårig erfarenhet som spänner från den exklusiva citykrogen till catering for både fest och vardag. Pepe Nilsson står för boken foto och formgivningen är gjord av Nicke Ericson.


ISBN: 91-974221-6-9
Format: 23,5 cm x 23 cm
Stron: 144