Gotowanie na parze

I filera tusen år har människan använt ånga för att laga mat. I den varsamma tillagningen kommer råvaromas smak, färg och konsistens bäst till sin rätt.

Więcej szczegółów

40 zł

Więcej informacji

Ångkokning är en hälsosam metod där näringsämnena bevaras på bästa sätt och behovet av fett vid tillagningen är minimalt. Det är enkelt att ångkoka och risken att misslyckas är Iiten.

Grönsaker, fisk och skaldjur, kyckling, kött eller clesserter - allt kan tillagas i ångkokaren med utmärkt resultat. Den forntida metoden hör framtiden till. Oavsett vilken typ av ångkokare man använcler är principen densamma och man behöver inte vara en mästare i köket för att lyckas. Boken innehåller recept för alla smakriktningar, årsticler och plånböcker. Tips och idéer till variationer gór att boken lämpar sig utmärkt för den som vill utveckla sina kunskaper inom området. Boken ger tydliga metodbeskrivningar för hur olika råvaror kan tillreclas, olika sätt att ångkoka och tabeller med. kokticler. Órter och marinader för smaksättning har fått ett eget kapitel i boken. Läckra bilcler väcker inspiration och väl genomarbetade recept gör att alla kan Iyckas.


Ångkokare

Tillsammans med boken Ångkoka erbjuder vi en ångkokare av högsta kvalitet. Ångkokaren har två insatser, mäter 23 cm i diameter och kan användas tillsammans med en kastrull eller wok. Den är tillverkad Av japansk ceder och bambu. Ångkokaren är Iätt att använda och dessutom dekorativ att ställa på bordet. I det lilla hushållet Iagas en kelt en hel måltid på en enda värmekälla-samtidigt. Levereras i en snygg kartong tillsammans med. boken.