Gotowanie na parze

Hélene Bodin

I filera tusen år har människan använt ånga för att laga mat. I den varsamma tillagningen kommer råvaromas smak, färg och konsistens bäst till sin rätt.

More details

40 zł

More info

Ångkokning är en hälsosam metod där näringsämnena bevaras på bästa sätt och behovet av fett vid tillagningen är minimalt. Det är enkelt att ångkoka och risken att misslyckas är Iiten.

Grönsaker, fisk och skaldjur, kyckling, kött eller clesserter - allt kan tillagas i ångkokaren med utmärkt resultat. Den forntida metoden hör framtiden till. Oavsett vilken typ av ångkokare man använcler är principen densamma och man behöver inte vara en mästare i köket för att lyckas. Boken innehåller recept för alla smakriktningar, årsticler och plånböcker. Tips och idéer till variationer gór att boken lämpar sig utmärkt för den som vill utveckla sina kunskaper inom området. Boken ger tydliga metodbeskrivningar för hur olika råvaror kan tillreclas, olika sätt att ångkoka och tabeller med. kokticler. Órter och marinader för smaksättning har fått ett eget kapitel i boken. Läckra bilcler väcker inspiration och väl genomarbetade recept gör att alla kan Iyckas.